WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Alix , Edwin en Fieke & Noortje Heijen en zullen je van harte welkom heten op onze gezellige, gemoedelijke, kleinschalige camping.

Over ons:
Een aantal jaren geleden zijn wij neergestreken op dit prachtige rustige stekje in het Zuid-Westen van Drenthe. Geëmigreerd van ’t Gooi naar Siberië (is onze straatnaam) en het bevalt ons nog steeds erg goed. We hebben beide een avontuurlijk karakter en zijn vanuit die eigenschap verhuisd en deze camping begonnen. Naast het runnen van de camping werkt Alix als Docente Lichamelijke opvoeding op een middelbare school en is Edwin werkzaam in de ICT. We zijn bezige types met twee mooie kletsende meiden.

Groepen/Team:
We zijn ook open voor groepen. Denk aan familie weekend, met een team teambuilden, motorclub stop.
Edwin en ik kennen elkaar uit de buitensport en teambuilding wereld en we kunnen een legio aan mogelijkheden aanbieden . Voor ons volledige aanbod, zie ‘groepen’.
(Jongeren 18 jaar of jonger verwijzen we door naar andere campings)

Verwachting:
Ontspanning vinden we erg belangrijk. Een gast willen we graag op zijn of haar gemak laten voelen. Dat hopen wij te bewerkstelligen met ons open en flexibele karakter. We zijn trots op onze spontane instelling. We zijn geen camping met een entertainment programma, maar schuwen zeker ook niet als we merken dat er vraag naar iets leuks is. Bijvoorbeeld een bbq met de groep, een wijnproef avond, een gps, wandel of fietstocht, een jeu de boules of volleybalpartijtje. Als er kinderen of kleinkinderen langskomen betrekken we ze spontaan bij de verzorging van de beestjes.

Ons streven zal zijn dat u Camping de Zandgaten naar alle tevredenheid verlaat.
Heeft u nog vragen of wensen, bel ons gerust of stuur een mailtje. We staan u graag te woord!