Camping

Onze rustig gelegen mini camping is met recht kleinschalig te noemen met 14 plekken. Twaalf hiervan liggen rondom het veld en twee zijn wat meer omsloten. Allen hebben een stroompunt en zijn niet ver van het sanitair. Bij de reservering kan een voorkeur voor een plek worden aangegeven. De camping ligt in het typische Drentse landschap met landerijen en een aantal bospercelen op loopafstand. Uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ook ligt het niet ver van de snelweg en van de stad Hoogeveen (4km) met alle voorzieningen.

Op de camping streven we naar een ontspannen en gemoedelijke sfeer. We zijn flexibel en schakelen snel als er eens vraag is naar een gezellige ongedwongen borrel of aanschuiftafel. Als er kinderen of kleinkinderen zijn vragen we ze om ons te helpen met het voeren van onze geweldig leuke varkens ‘Spek & Bonen” en of de katten.Ook zijn we met de warme zomers ook erg blij met ons grote bad. Dat zorgt voor de nodige afkoeling en soms als je geluk hebt en je houdt er van komt er zomaar een roseetje. 19+ natuurlijk ;-)

In de grote gezamenlijke ruimte staat een grote tafel voor spelletjes. Twee banken voor de ontspanning en kan er een houtkacheltje worden aangestoken. Sinds afgelopen seizoen hebben we een bar en zullen we deze komend seizoen gaan openen bij bijvoorbeeld finales bij de Olympische Spelen of andere leuke aanleidingen.

We nodigen iedereen dus van harte uit om onze prachtige plek en bovenstaande zelf te ervaren, dus waarom nog wachten? Via reserveer kunt u een kampeerplaats vastleggen.